Talent Sourcer

feature image

Wat ga je doen?

  • Leer alles over het recruitmentvak
  • Zoek en benader de beste professionals
  • Groei door naar junior talent, marketing of data consultant
feature image
Wat krijg je
  • Leertraject met doorgroeimogelijkheid
  • Veel flexibiliteit en vrijheid
  • Een gezellig, enthousiast en ambitieus team
Zet de eerste stap in je carrière


Als Talent Sourcer ben je bezig met het uitvoeren van onze datagedreven recruitment(marketing)strategieën. Denk bijvoorbeeld aan het sourcen, benaderen en telefonisch kwalificeren van interessante professionals voor onze klanten. Geen zorgen, we gooien je niet zomaar in het diepe. Je wordt namelijk begeleid door onze consultants. Hierdoor leer jij alles over slimme recruitment processen en datagedreven strategieën. Want data, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen! Het is niet voor niets één van onze kernwaarden ;)

In de beginfase richt jij je met een goede dosis nieuwsgierigheid voornamelijk op het vinden en benaderen van interessante professionals. Gaat dit goed en zijn we allebei enthousiast? Dan krijg je de kans om een doorgroeitraject in de recruitment aan te gaan, hierbij ontwikkel je jezelf in snel tempo tot talent consultant.

Daarnaast krijg je de vrijheid om een kijkje te nemen in onze andere ‘keukens’, zoals data, marketing en sales. De perfecte manier om te leren en te ontdekken waar jouw interesses liggen! Dus, vind jij vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden belangrijk? Wil jij groeien en impact maken bij bedrijven? En ben je naast een interessante baan ook nog eens op zoek naar een leuke baan? Dan leren we je graag kennen!


Let’s redo recruitment. Doe jij met ons mee?

 

Maak samen met ons het verschil

Wij zijn DWS. Joyful, Curious en data driven, dat is hoe je ons het beste kunt omschrijven. Zo zorgen we er altijd voor dat we écht die klik vinden. Van click naar klik noemen we dat ook wel. Dat doen we met onze klanten en kandidaten, maar ook met elkaar. Want naast hard werken, hebben we het ook gewoon ontzettend leuk samen. Werken bij DWS betekent veel vrijheid krijgen, veel kennis delen én veel plezier hebben. Best een goede combinatie dachten wij zo. Iets voor jou? Dan zijn we nieuwsgierig naar je!

solliciteer nu!
2. Artikelpagina_solliciteer_Max & Jeff
2. Artikelpagina_solliciteer_Max & Jeff

Solliciteer!