Business Development Manager

feature image

Wat ga je doen?

  • Gave organisatie overtuigen van onze datagedreven recruitment(marketing) strategieën
  • Jouw eigen klantenportfolio opbouwen
  • Continu de relatie met je klanten versterken als Accountmanager
feature image
Wat krijg je?
  • Een goede bonusregeling en een lekker salaris
  • De vrijheid en flexibiliteit om je eigen carrièrepad te bepalen
  • Een ambitieus sales team dat elkaar helpt om succesvol te zijn
Jouw functie als Business Development Manager

Met jouw ondernemende karakter bouw je gemakkelijk een eigen klantenportefeuille op en doe je er alles aan om nieuwe uitdagende klanten bij ons aan te sluiten. Met ons unieke concept maken we echt het verschil en doen we er alles aan om onze klanten te verbazen. Kortom: je helpt bedrijven op de lange termijn, denkt inhoudelijk met hen mee en werkt tegelijkertijd aan jouw eigen ontwikkeling en sales skills. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor klanttevredenheid in de vorm van accountmanagement en relatiebeheer. Heb jij alles in huis om het beste uit een samenwerking te halen?

 
New Business en Sales

Je bent communicatief sterk en houdt wel van een beetje uitdaging. Als Business Development Manager spot jij altijd kansen in de markt en genereer je new business. Jij legt het eerste contact met klanten binnen jouw eigen gekozen branche. Je overtuigt mooie organisaties, zoals Albert Heijn, PwC en TU Delft, van onze datagedreven visie op recruitment. We leren je de fijne kneepjes van ons bewezen salesproces, zodat jij de mooiste deals binnen kunt halen. Je komt dus altijd beslagen ten ijs.

 

Relatiebeheer en Accountmanagement

Je denkt op de lange termijn mee met onze klanten, waarbij je altijd op zoek gaat naar hoe we nóg meer uit de samenwerking kunnen halen. Verder houd je je bezig met kick-offs voor nieuwe opdrachten bij klanten, het presenteren van een doelgroeponderzoek en het bespreken van nieuwe mogelijkheden. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je komt namelijk te werken in ons ambitieuze - en niet te vergeten ontzettend gezellige - salesteam. Joyful is niet voor niets een van onze kernwaarden ;) We helpen elkaar om succesvol te zijn en leren continu van elkaar. Daarnaast krijg je veel vrijheid om je eigen carrièrepad te bepalen. Zo kun jij je ontwikkelen op jouw tempo, met onze hulp. Groei door tot Senior Business Development Manager of zelfs Director. Maak je liever een zijstap naar marketing, data of recruitment? Ook geen probleem! Jij hebt het voor het zeggen. Let’s redo recruitment. Doe jij met ons mee?

 

Maak samen met ons het verschil

Wij zijn DWS. Joyful, Curious en data driven, dat is hoe je ons het beste kunt omschrijven. Zo zorgen we er altijd voor dat we écht die klik vinden. Van click naar klik noemen we dat ook wel. Dat doen we met onze klanten en kandidaten, maar ook met elkaar. Want naast hard werken, hebben we het ook gewoon ontzettend leuk samen. Werken bij DWS betekent veel vrijheid krijgen, veel kennis delen én veel plezier hebben. Best een goede combinatie dachten wij zo. Iets voor jou? Dan zijn we nieuwsgierig naar je!

solliciteer nu!
2. Artikelpagina_solliciteer_Max & Jeff
2. Artikelpagina_solliciteer_Max & Jeff

Solliciteer!