Van click
naar klik

Wij helpen organisaties niet alleen met hun hoofd te denken: hoe komen we zo snel en efficiënt mogelijk aan collega’s, maar ook met hun hart: hoe maken we een connectie die zowel de organisatie als de professional gelukkig maakt. 

Dutchwebshark (of in het kort: DWS) is de partner die jou adviseert over hoe jij – met een combinatie van digitale precisie en een persoonlijke aanpak – de beste mensen voor jouw organisatie weet te vinden én te behouden.

We aim at people -
not candidates

Werk is de plek waar we allemaal, in welke rol dan ook, een deel van onze dromen realiseren. Dat is een stevige verantwoordelijkheid voor recruiters. 

DWS vindt dat recruiters zich niet puur moeten richten op het maken van matches, maar vooral op de ontwikkeling van een proces waar de sollicitant zich thuis voelt. Dat vraagt om een andere visie op recruitment: waarbij het proces geen vast stramien is, maar de ruimte heeft om de drijfveren van sollicitanten te volgen.

Recruitment écht

op de mens gericht

We

Find space in

  • Waar jouw doelgroep zich bevindt
  • Hoe jouw concurrentie zich beweegt 
  • Welke aanpak het best bij jouw talentvraagstuk past

Find joy in

  • Wat jouw doelgroep drijft
  • Waar zij energie van krijgen
  • Wat voor hen de ultieme klik betekent

Find value in

  • Waar jouw employer brand overtuigt
  • Wat jij kunt doen zodat jouw doelgroep jou wil leren kennen
  • Een recruitmentervaring speciaal ontwikkeld voor jouw doelgroep
& help you connect
Partners_get your insights_Rox.3

Wij verzamelen data

De uniekheid van mensen, hun drijfveren en een persoonlijke klik laten zich niet vangen in getallen. Gelukkig is de mogelijkheid die technologie biedt groot: de echte kans zit in het inzichtelijk maken van de drijfveren van professionals en dit vertalen naar een aanpak die bij jouw organisatie past. 

Lees hoe we hiermee onze partners helpen.

Onze partners

Santander
PGB
GVB
Enza Zaden
Johnson & Johnson
De Goudse
Allego
TMF Group
Rituals

PGB

Pensioenspecialist

Dankzij de gerichte zoektocht zijn ruim 500 professionals – die goed passen bij het profiel én zich binnen een straal van 50 kilometer rondom PGB bevinden – in kaart gebracht. 

RITUALS

Supply Chain

Om nieuw talent voor de Supply Chain afdeling aan te trekken, heeft DWS een doelgroeponderzoek uitgevoerd.

GVB

Senior Marketeer & Inkoper

"Door jullie proces te volgen hebben we mooie resultaten behaald. We hebben zelfs meerdere professionals gesproken waardoor we zowaar keuzes konden maken."

 
Krijg meer inzicht

Krijg meer inzicht

Kennis is er om te delen. Onze menselijke kijk op en voorbij data delen we niet alleen via onze producten, maar ook via onze nieuwsbrief, sociale media en door artikelen en downloads te publiceren.

Artikel_Amina & Britt
Een talentpool is goud waard
13 september 2022

Een talentpool is een ‘levende database’ met professionals voor jouw toekomstige vacatures. Op lange termijn is dit essentieel voor de groei van jouw organisatie...

Artikel_Peter en Jeff
Hoe ga je van click naar klik?
13 juli 2022

Om die echte persoonlijke klik met elkaar te vinden is enkel een vacature plaatsen niet genoeg. Het is ontzettend belangrijk om te weten wat jouw doelgroep drijft...

Artikel_Jeff en Max
Whitepaper: Onderzoek als basis
23 oktober 2022

Dankzij een doelgroep onderzoek weet je precies hoe je de beste mensen enthousiasmeert en bereikt. Lees in het whitepaper hoe je dit onderzoek uitvoert...

60

Partners

328

Data rapporten

117

Talentpools

197

X van click naar klik