We help you connect

Door het combineren van zowel kwantitatieve als kwalitatieve inzichten, helpen we organisaties met het inrichten van een candidate journey die écht bij de mensen uit de doelgroep past. 

Voor wie?

Partners_Jeff en Max.2

Partners

We werken met partners die echt op zoek zijn naar een duurzame verbinding met professionals, waardoor ze beiden hun werkdromen kunnen realiseren. Deze organisaties durven het aan om vanuit een andere visie te werken aan recruitment. 

Onze partners staan voor diverse uitdagingen: van inzicht in een specifieke doelgroep tot direct meer instroom en van het versterken van hun employer brand tot het behouden van hun mensen. Een belangrijk element hebben ze allemaal gemeen: data is de weg naar succes!

Ze hebben één belangrijke gemene deler: ze zijn allen mateloos geïnteresseerd in data.

60

Partners

328

Data rapporten

117

Talentpools

197

X van click naar klik

Onze cases

Een case inzien?

Onze partners

Santander-Logo-1
PGB_Lichtblauw-1
g8336
Enza Zaden_Mint-1
Johnson & Johnson_Lichtblauw-1
De Goudse_Kobalt-1
Allego_Mint
TMF Group_Lichtblauw-1
Rituals_kobalt

PGB

Pensioenspecialist

Dankzij de gerichte zoektocht zijn ruim 500 professionals – die goed passen bij het profiel én zich binnen een straal van 50 kilometer rondom PGB bevinden – in kaart gebracht. 

J & J

Engineer

In beide talentpools zijn inmiddels meer dan 40 professionals opgenomen, waarmee Johnson & Johnson op lange termijn in contact staat.

GVB

Senior Marketeer en Inkoper

"Door jullie proces te volgen hebben we mooie resultaten behaald. We hebben zelfs meerdere professionals gesproken waardoor we zowaar keuzes konden maken."

Partners_Get your insights_Britt & Eva

Krijg meer inzicht

Kennis is er om te delen. Onze menselijke kijk op en voorbij data delen we niet alleen via onze diensten maar ook via onze artikelen en nieuwsbrief.