Recruitment & employer branding

DWS helpt hele diverse bedrijven met recruitment en employer branding. Zo vervullen we vacatures én bouwen we sterke werkgeversmerken. Benieuwd hoe we dit doen?

maak een afspraak

384

bedrijven gingen je voor

109

employer branding plannen

2355

vacatures vervuld

Onze partners

Santander-Logo-1
PGB_Lichtblauw-1
g8336
Enza Zaden_Mint-1
Johnson & Johnson_Lichtblauw-1
De Goudse_Kobalt-1
Allego_Mint
TMF Group_Lichtblauw-1
Rituals_kobalt

Automotive Insurance

Schadebehandelaar

Het succes van onze wervingscampagne voor Automotive Insurance? Precies op het juiste moment de interesse van de juiste persoon weten te pakken. Zo wist Automotive Insurance eindelijk een nieuwe schadebehandelaar aan te nemen

Ben Struijk - Mede-eigenaar Automotive Insurance

De Goudse

Interim recruitment

“In de zomer van 2022 stonden er ontzettend veel vacatures open en hadden we niet de capaciteit ze te vervullen. We zochten een interim recruiter maar dit bleek niet nodig: jullie konden dit gat vullen. Jullie hebben inmiddels al 28 vacatures ingevuld, maar ook employer branding en arbeidsmarktcommunicatie opgepakt.”

Ingeborg Koot-Nijs - Senior HR Adviseur De Goudse

Opvoedpoli

Psychiaters & GZ-psychologen

"Voor de Opvoedpoli was het vinden van geschikte professionals voor lastige functies - zoals GZ-psychologen en Psychiaters - een enorme uitdaging. Totdat we met DWS gingen werken. We hebben inzichten over de doelgroep, onze recruitment strategie aangepast én geschikte professionals gesproken." 

Dineke Zijlstra - Corporate Recruiter Opvoedpoli

Rituals

Doelgroeponderzoek Supply chain

“Dit onderzoek helpt ons vooruit bij het invullen van vacatures op zowel de korte als lange termijn. Daarnaast was het prettig samenwerken, en kan ik dit iedereen aanraden.” 

Fleur van Hoeve - Sr. Recruitment Coördinator Rituals

J & J

Engineer

"We hadden bij Johnson & Johnson veel moeite met het vinden van Quality Professionals en Engineers. Het bleek een lastige taak om de juiste kandidaten te vinden en te behouden. Samen met DWS hebben wij een talentpool opgebouwd, en inmiddels zijn vijf Quality Professionals en drie Engineers aangenomen. Het geeft rust dat we een relatie hebben opgebouwd met onze talentpool en en dat ons Employer Brand versterkt is." 

Els Wildenberg - Talent Acquisition Partner Johnson & Johnson

PGB

Pensioenspecialist

"Wij zaten voor de samenwerking met DWS met een uitdaging: een deel van de flexibele schil moest vervangen worden door vast. Door samen te werken met DWS zijn veel nieuwe Pensioenspecialisten bij PGB gestart. De inzichten en adviezen zijn erg waardevol en helpen ons niet alleen bij dit project, maar ook voor de toekomst.” 

Esther Jansen - Pensioen Specialist PGB

Maak een afspraak

Wil je je vacatures vervullen en een sterk werkgeversmerk bouwen? Laat dan je gegevens achter, we nemen binnen één werkdag contact met je op. 

Partners_get your insights_Rox-3

Zo helpen we jouw bedrijf

  1. Maak direct een afspraak of laat je gegevens achter via het formulier;
  2. Overtuigd na de afspraak? Dan starten we met onderzoek en stellen we het actieplan op; 
  3. Dit actieplan voeren we samen uit, zodat jij nieuwe collega's vindt en een aantrekkelijke werkgever wordt.