Talent Consultant

feature image

Wat ga je doen?

  • Onderzoek naar de drijfveren van mensen en organisaties
  • Onze partners verrassen met jouw data-gedreven adviezen
  • Samenwerken in een team van sales, marketing en data
feature image
Wat krijg je

  • Een goed salaris en social budget voor (office) uitjes
  • Veel vrijheid en flexibiliteit om je werk op jouw manier in te richten
  • Een ambitieus team met veel inhoudelijke kennis om van te leren
Zet de volgende stap in jouw carrière

Als Talent Consultant ben je - net als wij - nieuwsgierig, oplossingsgericht en hou je wel van een beetje afwisseling. In deze rol krijg je een kijkje in de keuken bij allerlei organisaties: op maandag zit je om tafel met één van de grootste consultancy partijen ter wereld om hen te adviseren over de juiste recruitmentstrategie voor afstudeerders. De volgende dag kwalificeer en enthousiasmeer jij professionals voor een uitdagende managementrol binnen een snelgroeiende digital scale-up en tussendoor presenteer je de uitkomsten van een medewerkerstevredenheidsonderzoek aan één van je vaste partners. Geen dag of partner is hetzelfde. Je wordt iedere dag uitgedaagd op zoek te gaan naar creatieve oplossingen om mensen en organisaties aan elkaar te binden. We gaan dus echt op zoek naar die klik. Daarnaast ben jij niet bang om ergens diep in te duiken. Data driven is namelijk niet voor niets één van onze kernwaarden. Je leert in deze rol namelijk alles over marktonderzoek, data analyse en de vertaling van jouw inzichten naar een heldere recruitment of employer branding strategie.

Je krijgt veel vrijheid om je werkweek in te richten op een manier die bij jou past. Je kunt gezellig bij ons op kantoor komen werken, vanuit huis iets uitwerken of lekker een paar weken per jaar vanuit het buitenland je werk doen. Jouw ontwikkeling staat bij ons op één en je krijgt veel vrijheid om jouw eigen carrière pad te bepalen. Je kunt doorgroeien naar Client Success Manager, maar ook een zijstap – naar marketing, data of sales – behoort tot de mogelijkheden. Met een duidelijk persoonlijk ontwikkelplan haal jij het allerbeste uit jezelf.

Let's redo recruitment. Doe jij met ons mee?

 

Maak samen met ons het verschil

Wij zijn DWS. Joyful, curious en datadriven, dat is hoe je ons het beste kunt omschrijven. Zo zorgen we er altijd voor dat we écht die klik vinden. Van click naar klik noemen we dat ook wel. Dat doen we met onze klanten en kandidaten, maar ook met elkaar. Want naast hard werken, hebben we het ook gewoon ontzettend leuk samen. Werken bij DWS betekent veel vrijheid krijgen, veel kennis delen én veel plezier hebben. Best een goede combinatie dachten wij zo. Iets voor jou? Dan zijn we nieuwsgierig naar je!

solliciteer nu!
2. Artikelpagina_solliciteer_Max & Jeff
2. Artikelpagina_solliciteer_Max & Jeff

Solliciteer!