Werken bij Dutchwebshark

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een snelgroeiende organisatie? Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij Dutchwebshark

Werken bij een eigenzinnige en innovatieve organisatie

Dutchwebshark is echt anders. Wij zijn een eigenzinnige en innovatieve organisatie die de wereld van recruitment wil veranderen. Gericht op partnership werken wij écht samen met onze klanten en professionals en gebruiken we innovatieve tools zoals Candidate Experience, Talentpooling, Community Building, Talent Consultancy, Data Intelligence, Employer en Job Branding. Omdat onze partners dat waarderen groeien wij snel!

Daarom hebben we jou nodig! Krijg jij energie van het werken in een jong en enthousiast team? Wil je veel ruimte hebben om te groeien en jezelf te ontwikkelen? En vooral niét de hele dag in pak rondlopen? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op!

Werken bij Dutchwebshark

Vacatures

HBO vormgeving meewerkstage bij Dutchwebshark

Locatie

Vakgebied

Niveau

Periode

Duur

Amsterdam

ormgeving, Creative Design

HBO

In overleg

4 – 6 maanden

Ben jij een creatief talent dat onmiddellijk visueel kan vertalen waarom de vacatures van onze klanten zo aantrekkelijk zijn? Waar je dus echt zelf aan de bak moet voor onze klanten? Ben je klaar om de praktijk te ervaren in plaats van de studieboeken? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die van aanpakken weet en het tof vindt om mee te werken aan het vormgeven van advertising en content voor onze klanten in hun huisstijl. Zo ga je ervaring opdoen in online recruitment marketing. Je wordt hierin begeleid door de Manager Marketing & Job Branding.

Bekijk vacature

Meewerkstage audio en video bij Dutchwebshark

Locatie

Vakgebied

Niveau

Periode

Duur

Amsterdam

Audio en Video Design

MBO 4 / HBO

In overleg

4 – 6 maanden

Ben jij op zoek naar een Audio en Video stage waar je echt zelf video’s gaat maken en bezig bent met conceptontwikkeling? Wil jij stagelopen in een werkomgeving waar écht naar je mening wordt geluisterd? Ben je klaar om de praktijk te ervaren en zelf video’s en blogs te gaan maken voor onze klanten? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die van aanpakken weet en het tof vindt om mee te werken aan verschillende video’s en blogs voor de vacatures en talentpools van onze klanten. Zo ga je ervaring opdoen in online recruitment marketing. Je wordt hierin begeleid door de Manager Marketing &amp Job Branding.

Bekijk vacature

Data-Intelligence Consultant

Locatie

Vakgebied

Niveau

Amsterdam

Data-Intelligence | Research | Consultancy

HBO / WO

Vind jij het tof om data te interpreteren en hier waardevolle conclusies uit te trekken? Wil jij graag meedenken met organisaties en hen adviseren over hoe zij hun employer en job brand kunnen versterken door middel van data-analyses? Wij zijn op zoek naar een kritische Data-Intelligence Consultant die een passie heeft voor data-gerelateerde vraagstukken!

Bekijk vacature

Interim Talent Consultant

Locatie

Vakgebied

Niveau

Nederland

Talent Consultancy

HBO / WO

Ben jij onze Interim Talent Consultant met recruitmentervaring die het leuk vindt om bij klanten inhouse te zitten? Krijg jij energie van het meenemen van klanten in onze visie, impact te maken bij de business en met enthousiasme mee te bouwen aan het Employer en Job brand van onze klanten? Dan is dit vast wat voor jou!

Bekijk vacature

Bijbaan als Research Consultant bij Dutchwebshark

Locatie

Vakgebied

Niveau

Amsterdam

Research | Data Intelligence

HBO / WO

Ben jij een HBO/WO-student die op zoek is naar een gave flexibele bijbaan? Wil jij graag meer serieuze werkervaring op doen in de recruitment consultancy branche? Ben jij minimaal 12 uur in de week beschikbaar naast je studie? Dan is deze bijbaan echt iets voor jou!

Bekijk vacature

Sales Manager

Locatie

Vakgebied

Niveau

Amsterdam

Sales | Accountmanagement | New Business Development

HBO / WO

Ben jij de salesmanager die als geen ander weet hoe je een klantenportefeuille opbouwt, onderhoudt en uitbreidt? Krijg jij energie van sparren met klanten en hen te voorzien van innovatieve diensten passend aan hun behoefte? Wij zijn op zoek naar de salesmanager (salesshark) die niet vies is van targets en het leuk vindt om te werken met lange termijn trajecten!

Bekijk vacature

Talent Consultant | Klant Manager

Locatie

Vakgebied

Niveau

Amsterdam

Talent Consultancy

HBO / WO

Ben jij de Talent Consultant die energie krijgt van het engagen van en netwerken met klanten en schaarse professionals? Ben jij in staat om data te interpreteren en daarover advies uit te brengen? En kan jij als consultant optreden naar je klanten om mee te bouwen aan hun Job of Employer Brand? Wij zijn op zoek naar een senior Talent Consultant (Webshark) die impact wil maken bij klanten en professionals!

Bekijk vacature

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.