Team

Maak kennis met Thomas!

Maak kennis met Thomas!

Onderzoek staat centraal bij Dutchwebshark, onze Research Consultants zijn dan ook onmisbaar bij onze werkwijze. We zijn daarom blij dat we afgelopen maand Thomas in ons Research team mochten verwelkomen. Hij vertelt hoe hij de afgelopen paar weken heeft ervaren.

Lees verder

Maak kennis met Ernesto

Maak kennis met Ernesto

Dutchwebshark blijft doorgroeien! Wij zijn altijd weer trots om nieuwe Sharks aan jullie voor te stellen, met deze keer in de spotlight: Ernesto Werner. Ernesto is begin mei bij ons gestart als Talent Consultant. Welkom in het team!

Lees verder

Maak kennis met Maarten

Maak kennis met Maarten

We hebben weer een nieuwe aanwinst om voor te stellen! Dit keer Maarten van der Wolf, hij is vanaf april werkzaam in ons Research team. Lees hieronder hoe het hem tot nu toe bevalt.

Lees verder

Succesvol internationale IT professionals bereiken  Een interview met onze internationale IT expert, Joey Koksal.

Succesvol internationale IT professionals bereiken
Een interview met onze internationale IT expert, Joey Koksal.

Afgelopen tijd hebben we veel aandacht besteed aan de schaarse IT professional en hebben we een aantal tips gegeven om deze doelgroep toch te bereiken. De aanleiding hiervoor was een onderzoek van Dutchwebshark waaruit blijkt dat IT professionals steeds schaarser worden. Waar we het nog niet over gehad hebben, is het benaderen van IT professionals in het buitenland. Onze IT expert Joey Koksal kan hier alles over vertellen. Joey is al meer dan tien jaar werkzaam in de IT arbeidsmarkt en sinds september 2016 is hij als Talent Consultant bij Dutchwebshark aan de slag. Hij versterkt ons IT team en werkt vooral samen met onze internationale klanten. Zijn ervaringen met het vinden en verbinden van internationale IT professionals deelt hij in dit interview.

Lees verder

Maak kennis met Christiaan

Maak kennis met Christiaan

Ons sales team heeft er een nieuwe aanwinst bij, Christiaan! Samen met de andere Sales Managers zet hij zich elke dag in om het beste resultaat te behalen. Hij vertelt hier hoe het tot nu bevalt bij ons.

Lees verder

Maak kennis met Max en Roel!

Maak kennis met Max en Roel!

Vandaag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe stagiairs, Max en Roel. Twee studenten die ons team voor de komende maanden komen ondersteunen. Fijn om ze erbij te hebben en om te zien hoe ze zich in korte tijd al hebben ontwikkeld. Lees hieronder meer over wat ze doen en hoe het ze tot nu toe bevalt!

Lees verder

Maak kennis met Kevan en Elize!

Maak kennis met Kevan en Elize!

We mogen weer twee goede professionals voorstellen, Kevan en Elize! Kevan heeft al eerder bij Dutchwebshark gewerkt als Talent Consultant. Na een mooie reis besloot hij om bij ons terug te komen als Senior Data Intelligence Consultant. Ons Data Intelligence team verwerkt alle data die het Research team verzamelt tot een mooi en overzichtelijk rapport. Het Research Team wordt versterkt door Elize. Afgelopen november is zij gestart en ze heeft nu al besloten om het aantal uur dat ze bij ons werkt te verhogen. Beiden delen waarom ze bij Dutchwebshark zijn komen werken en hoe het tot nu toe bevalt.

Lees verder

Maak kennis met Céline & Hana!

Maak kennis met Céline & Hana!

Dutchwebshark groeit snel, daarom hebben we veel nieuwe toppers aangenomen! Vorige keer hebben we Michelle en Pieter voorgesteld, deze week de beurt aan Céline en Hana.

Lees verder

‘Zowel het bedrijf als de kandidaat moet elke dag beter worden!’Een interview met Peter Jansen, directeur Innovatie en Conceptontwikkeling

‘Zowel het bedrijf als de kandidaat moet elke dag beter worden!’
Een interview met Peter Jansen, directeur Innovatie en Conceptontwikkeling

Dutchwebshark is in 2011 opgericht door Peter Jansen. Met Dutchwebshark zet Peter zich continu in om de perfecte match tussen de kandidaat en het bedrijf te maken. Dankzij zijn innovatieve ideeën is hij hard op weg om de recruitment markt te veranderen. Hierdoor groeit Dutchwebshark snel. Een mooi moment voor een interview met Peter!

Lees verder

Maak kennis met Michelle & Pieter!

Maak kennis met Michelle & Pieter!

Afgelopen maand hebben we veel nieuwe mensen aangenomen om Dutchwebshark te versterken. We houden van een persoonlijk aanpak, daarom stellen we onze aanwinsten graag even voor.

Lees verder

Maak kennis met onze nieuwe salessharks Erwin & Sander

Maak kennis met onze nieuwe salessharks Erwin & Sander

Erwin en Sander, twee nieuwe aanwinsten voor het salesteam zijn nu meer dan een maand werkzaam bij Dutchwebshark. Wie zijn ze eigenlijk? Hoe zijn de eerste weken? En wat is hun ambitie?

Lees verder

Maak kennis met onze nieuwe websharks Merel en Arjan.

Maak kennis met onze nieuwe websharks Merel en Arjan.

Afgelopen weken hebben wij een aantal nieuwe sharks mogen verwelkomen. Wij stellen jullie graag voor aan twee nieuwe websharks: Arjan en Merel.

Lees verder

5 Jaar Dutchwebshark!

Team | Dutchwebshark :: recruitment en werving van talent

Het zal velen wellicht niet ontgaan zijn, maar dit jaar bestond Dutchwebshark precies 5 jaar op 1 april. Destijds zeker niet vanuit een grap ontstaan, maar vanuit een serieus geloof dat de recruitment markt aan verandering toe was en wel een shockwave kon gebruiken.

Team bij oprichting Dutchwebshark in 2011.

Lees verder

Interview met Rick

Interview met Rick

‘Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging binnen een ander bedrijf’. Dit was de conclusie toen Rick ging nadenken over zijn toekomst. Een nieuwe stap had hij nodig. Een maand later solliciteerde hij bij Dutchwebshark, en met succes! Een gesprek met Rick over zijn carrière switch en eerste maand bij Dutchwebshark.

Lees verder

Werken bij Dutchwebshark

Werken bij Dutchwebshark

Organisatieontwikkeling wordt enorm beïnvloed door de instroom van talent. Binnen mijn masteropleiding ‘beleid, communicatie en organisatie’ lag mijn interesse al bij organisatievraagstukken – en met name bij organisatieontwikkeling. Door mijn studieachtergrond en mijn interesse in organisatieontwikkeling ben ik de afgelopen tijd door verschillende recruitment organisaties benaderd voor een gesprek. Dit is vleiend, alleen ben ik van mening dat de werkwijze die deze organisaties hanteren bij de benadering van recruitment vraagstukken niet past bij het moderne organisatieleven. Want wat gaat er dan niet goed?

Lees verder

Terugkijken met Anouk

Terugkijken met Anouk

Vandaag is mijn laatste dag. Na bijna 2 jaar te hebben gewerkt voor Dutchwebshark, ga ik in het kader van je dromen volgen en ambities waarmaken, starten aan een nieuwe, internationale uitdaging. In dit blog kijk ik terug op mijn tijd bij Dutchwebshark en deel ik graag mijn ervaringen met jullie.

Lees verder

Elke dag beter worden

Elke dag beter worden

Om de droom van Dutchwebshark, ’Een wezenlijk verschil maken in de arbeidsmarkt’, waar te kunnen maken, draait het allemaal om één ding. Namelijk, de drive om met elkaar elke dag beter te willen worden. Dit geldt niet alleen voor de ontwikkeling van de individuele Websharks maar zeer zeker ook voor de vorm van de dienstverlening die wij aanbieden.

Lees verder

Bo vertelt of haar drive en projecten.

Bo vertelt of haar drive en projecten.

Je werkt nu al anderhalve maand bij Dutchwebshark. Wat vind je ervan? Hoe ben je bij Dutchwebshark terecht gekomen?

Dat klopt. Ik ben hier terecht gekomen via Diede, zij had mij benaderd toen ik nog bij mijn vorige werkgever werkte. Ik stond zeker open voor een andere uitdaging. Dutchwebshark leek mij een jong, innovatief bedrijf met een andere kijk op de recruitment wereld, dit is gelukkig ook zo gebleken. Wat mij aanspreekt bij Dutchwebshark is vooral waar we voor staan, het laagdrempelige kennismaken met andere organisaties. En daarbij de transparante verhoudingen tussen klanten en kandidaten.

Lees verder

Interview Lisette

Interview Lisette

Je werkt nu al een tijdje bij Dutchwebshark. Wat vind je ervan? Hoe ben je bij Dutchwebshark terecht gekomen?

Ja dat klopt, sinds januari werk ik bij Dutchwebshark. Op de manier waarop wij zelf kandidaten benaderen voor onze mooie klanten, zo ben ik ook ge’sharkt’ via LinkedIn. Voor mij direct hét bewijs dat de manier waarop Dutchwebshark werkt en kandidaten aan klanten verbindt, werkt!

Lees verder

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.