Talentpooling

Op lange termijn in contact met de beste professionals

Talentpooling

Talentpooling

Op lange termijn in contact met de beste professionals

Op lange termijn in contact met de beste professionals
Een talentpool is een online applicatie waar we de beste kandidaten voor jouw organisatie verzamelen. Dit is een effectief middel om jouw belangrijkste doelgroepen te bereiken en te verbinden. Een talentpool laat professionals op een laagdrempelige manier kennismaken met de organisatie waardoor ze zich goed kunnen oriënteren. Zo is de stap naar een nieuwe baan veel makkelijker en sta jij continu in contact met de beste professionals.

In de talentpool plaatsen wij regelmatig berichten om de doelgroep te verbinden aan jouw organisatie en je Employer en Job Brand te versterken. Deelnemers van de talentpool nodigen we uit voor een Candidate Experience (een event) bij jouw organisatie om ze informeel te laten kennismaken met jouw bedrijf.

Het resultaat?
Continu toegang tot de beste kandidaten die al laagdrempelig hebben kennisgemaakt met jouw organisatie en zich zo goed kunnen oriënteren. Uit onderzoek is gebleken dat dit het beste uitgangspunt is om de juiste werknemers te vinden.


Meer weten over Talentpooling?
Neem contact met ons op!

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.

__________________________