Talent Sourcing

Vind het beste talent voor jouw vacature

Wat is Talent Sourcing?

Met Talent Sourcing vinden wij de beste werknemer voor jouw vacature. Wij zijn gespecialiseerd in het sourcen, verbinden en hiren van schaarse doelgroepen. Sourcing doen wij niet zomaar, maar op basis van data. Dit heeft als grote voordeel dat je precies weet wie het juiste talent is, waar ze zich bevinden en wat ze motiveert om bij jouw bedrijf te gaan werken. Deze gegevens gebruiken wij om de doelgroep gericht te werven en het juiste talent aan te trekken voor de vacature. Wij kwalificeren de talenten op basis van jouw wensen. Van de gekwalificeerde kandidaten selecteer je jouw favorieten om een persoonlijk gesprek mee aan te gaan. Uit de verschillende gesprekken kies je zelf de beste werknemer voor jouw organisatie.

Hoe vinden we de beste kandidaat?

Hieronder hebben wij ons proces weergegeven. Wij vinden samenwerking en transparantie heel belangrijk. Daarom rapporteren we elke twee weken over de voortgang van het proces.

1. Vacature Markt Analyse

We beginnen met het in kaart brengen van de markt. We analyseren de vacaturetekst en geven een overzicht van de professionals, de concurrentiedruk en de vacaturedruk. Op basis hiervan geven wij een Sourcing advies.

2. Data Intelligentie

Wij doen onderzoek naar de drijfveren van de professionals en jouw Job Brand. Deze data presenteren we in ons Talent Analyse Rapport.

3. Engagement

Wij gaan de doelgroep gericht benaderen en verbinden jouw organisatie met het juiste talent.

4. Persoonlijke gesprekken

Goedgekeurde kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking met de organisatie.

Resultaat

Uit de verschillende persoonlijke gesprekken kies jij de meest geschikte kandidaat voor de vacature.


Meer weten over Talent Sourcing?
Neem contact met ons op!
T: 020 820 11 43
E: info@dutchwebshark.com

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.