Professional

Laagdrempelig kennismaken met top organisaties!

Professional

Professional

Laagdrempelig kennismaken met top organisaties!

Dutchwebshark is geen standaard recruitment bureau. Wij willen niet alleen dat het bedrijf de juiste kandidaat kiest, maar ook dat jij het beste bedrijf kiest. We zien vaak dat jij als professional aan het bedrijf moet bewijzen waarom jij de beste keuze bent voor het bedrijf, maar dat het bedrijf niet aan jou bewijst waarom zij de beste keuze is voor jou!

Daarom zorgen wij dat jij op een laagdrempelige en informele manier kan kennismaken met een organisatie. Ook als je nu nog niet op zoek bent naar nieuwe baan. Zo kan je van tevoren de bedrijfscultuur leren kennen, inspiratie opdoen voor je carrière en uiteindelijk een bewuste keuze voor een bedrijf maken. Wij doen dit door middel van onze talentpools en candidate experiences

Talentpool

De talentpool is een online applicatie voor professionals om alles te weten te komen over een bepaald bedrijf. Elk bedrijf heeft zijn eigen talentpool. In de talentpool lees je over de projecten en nieuwe ontwikkelingen van het bedrijf en leer je de bedrijfscultuur kennen. Ook ben je als eerste op de hoogte van openstaande vacatures en mooie uitdagingen binnen jouw werkveld. Je deelt kennis met vakgenoten en krijgt de mogelijkheid om je personal brand te versterken. Daarnaast is het mogelijk om via een Candidate Experience echt een ‘kijkje in de keuken’ te nemen.

Deze talentpools bieden jou als professional de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met een organisatie. Ben je nu nog niet op zoek naar een baan? Ook dan is de talentpool voor jou interessant. In de talentpool krijg je namelijk niet alleen vacatures te zien, maar krijg je ook meer informatie over de organisatie en de bedrijfscultuur. Daarnaast kan je je oriënteren op nieuwe carrière kansen. Wat je hiermee doet, is helemaal aan jou.

Lijkt het je interessant om te worden opgenomen in een talentpool of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Samen met onze Talent Consultants kijken we dan welke pool(s) voor jou interessant zijn.

Hoe werkt een talentpool?

Bij interesse kan je ons benaderen om lid te worden van een talentpool. Wij bekijken dan samen met jou de mogelijkheden.

In de talentpool word je vrijblijvend op de hoogte gehouden over ontwikkelingen, projecten en vacatures in de organisatie.

Wij blijven met jou in contact over eventuele carrièrekansen.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de organisatie helpen wij jou aan een gesprek met de organisatie.


Meer weten over Talentpooling?
Neem contact met ons op!

Candidate Experience

Naast onze talentpools kan je ook deelnemen aan onze Candidate Experiences. Tijdens een Candidate experience kom je op laagdrempelige wijze binnen bij een voor jou interessante organisatie. Zo kan je een kijkje nemen in de keuken van deze organisatie. Je bekijkt het bedrijf, volgt verschillende workshops en kan praten met werknemers van het bedrijf. Op deze manier krijg je een goed beeld van de bedrijfscultuur.

Bij de Candidate Experience draaien wij de rollen om. Het gaat hier niet om wat de organisatie van jou wilt, het gaat erom wat jij wilt! Professionals als jij kunnen zich laten inspireren om hun eigen droomcarrière vorm te geven. Je krijgt de kans om laagdrempelig en persoonlijk kennis te maken met een interessante organisatie, voor nu of voor in de toekomst. Door jouw deelname breid je jouw professionele netwerk uit, hoor je over de laatste ontwikkelingen binnen een organisatie, deel je jouw kennis met vakgenoten en laat je jezelf inspireren binnen je vakgebied.

Hoe werkt een Candidate Experience?

Jij hebt interesse om deel te nemen en benadert ons. Of wij vinden jou via LinkedIn en benaderen jou.

Je neemt deel aan de Candidate Experience en maakt laagdrempelig kennis met de organisatie.

Wij evalueren de Candidate Experience met jou.

Jij bepaalt of je geïnteresseerd bent in een persoonlijk gesprek met de organisatie, deel wilt nemen aan de talentpool of niet geïnteresseerd bent.

Interesse in een persoonlijk gesprek? Jij maakt tijdens een persoonlijk gesprek verder kennis met je potentiële werkgever.

Uit de gesprekken kiezen jij en de werkgever of jullie geïnteresseerd zijn om met elkaar door te gaan.


Meer weten over de Candidate Experience?
Neem contact met ons op!

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.

__________________________