Job Branding

Jouw functie in de spotlight

Job Branding

Job Branding

Jouw functie in de spotlight

Jouw functie in de spotlight
Bij Job Branding zetten we de functie waar je professionals voor zoekt in de spotlight en onderscheiden we de functie van vergelijkbare vacatures. Op deze wijze geven we kandidaten een positief beeld van de functie waardoor we meer interesse opwekken. Dit vergroot het aantal sollicitaties op de vacature en dus het aantal kandidaten in de pijplijn. Wanneer je op zoek bent naar een schaarse doelgroep of als men geen interesse toont in jouw vacature, kan Job Branding echt het verschil maken.

Job Value Propositie
Hierbij is het belangrijk om goed te kijken naar het onderscheidende aspect van de functie. Wij noemen dat ook wel de Job Value Propositie. Zodra we samen de Job Value Propositie goed in kaart hebben, zorgen we ervoor dat de doelgroep jouw functie met dit unieke aspect associeert. Dit doen we bijvoorbeeld door online advertising, retargeting en gebruik te maken van onze talentpools.


Meer weten over Job Branding?
Neem contact met ons op!
T: 020 820 11 43
E: info@dutchwebshark.com

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.

__________________________