FAQ

Waarom doen bedrijven aan talentpooling?

Corporate organisaties hebben vaak een terugkerende arbeidsvraag naar schaarse, strategische arbeidsdoelgroepen. Binnen organisaties lukt het niet altijd om deze uitdaging een structurele plek te geven. Dutchwebshark helpt met het sourcing ‘know how’ en capaciteit om talentpools op te bouwen van strategische arbeidsdoelgroepen.

Wat is de service die een organisatie van DWS kan verwachten?

Dutchwebshark biedt voor organisaties de diensten direct sourcing en talentpooling. Bij direct sourcing zal Dutchwebshark optreden als partner in het faciliteren van lastig vervulbare vacatures, dit aan de hand van een vacature sourcing rapport. Met betrekking tot talentpooling faciliteert Dutchwebshark het gehele proces van het creëren van een talentpool tot het onderhouden van de talentpool, waarbij gebruik wordt gemaakt van een candidate experience.

Wat is de service die een professional van DWS kan verwachten?

Dutchwebshark biedt professionals de mogelijkheid om in contact te komen en te blijven met organisaties. Op deze manier kan de professional zich vrijblijvend oriënteren op carrièrekansen, voor nu of voor in de toekomst. Organisaties kunnen content delen met de professional die specifiek voor deze doelgroep interessant is. Denk hierbij aan informatie omtrent de bedrijfscultuur, nieuwe projecten, ontwikkelingen binnen de organisatie en doorgroeimogelijkheden voor de professional. De professional blijft in contact met het bedrijf en werkt tevens aan zijn netwerk.

Waarom staan er geen prijzen op de site?

Dutchwebshark zoekt voornamelijk talent voor moeilijk vervulbare vacatures. Dit betekent dat elke vacature een andere aanpak vereist, en dit wordt ook per organisatie bepaald. Wij kunnen u meer informatie verschaffen over onze diensten inclusief prijzen wanneer wij persoonlijk contact met u hebben gehad. U kunt direct contact met ons opnemen via info@dutchwebshark.nl

Wat is onderscheidend aan DWS in vergelijking met andere recruitment organisaties?

Dutchwebshark brengt professionals en organisaties op een innovatieve wijze met elkaar in contact. Wij geloven dat dit contact op de lange termijn zeer waardevol kan zijn voor beide partijen. Momenteel zijn veel recruitment organisaties gericht op het zo snel mogelijk vervullen van vacatures. Dutchwebshark richt zich voornamelijk op het zoeken van specialistisch talent voor lastig vervulbare vacatures. Voor dergelijke vacatures is juist het contact en de lange termijn relatie tussen organisaties en professionals zeer waardevol.

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.

__________________________