Direct Sourcing

Gericht op zoek naar het beste talent

Direct Sourcing

Direct Sourcing

Gericht op zoek naar het beste talent

Gericht op zoek naar het beste talent
Met Direct Sourcing gaan we gericht op zoek naar de juiste professionals voor jouw vacature en zorgen we dat je het beste talent aan tafel krijgt. Wij zijn gespecialiseerd in het sourcen, verbinden en hiren van (schaarse) doelgroepen. Onze onderzoeken gebruiken we om de doelgroep gericht te werven en het juiste talent aan te trekken voor de vacature.

Wij kwalificeren de talenten op basis van jouw wensen. Van de gekwalificeerde kandidaten selecteer je jouw favorieten om een persoonlijk gesprek mee aan te gaan. Uit de verschillende gesprekken kies je zelf de beste werknemer voor jouw organisatie.

Executive Search
Ook voor hoge (management) functies vinden wij op datagedreven wijze de juiste kandidaten. Voor deze specifieke doelgroepen werken wij samen met HR Touchpoints, een Leadership Consulting Boutique bestaande uit een aantal zeer ervaren consultants. De afgelopen jaren hebben zij in diverse sectoren en voor diverse specifieke posities meer dan 150 searches verricht. Denk hierbij aan o.a. CEO’s, CFO’s en CIO’s. In deze samenwerking bundelen we onze krachten om ervoor te zorgen dat we de juiste professional bij de functie vinden.


Meer weten over Direct Sourcing?
Neem contact met ons op!

Volg ons

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.

__________________________