Diensten

Gericht de beste werknemer vinden en verbinden aan jouw organisatie

Over ons

Gericht de beste werknemer vinden en verbinden aan jouw organisatie

Zoek je de beste kandidaat voor jouw vacature? Wij zijn gespecialiseerd in het werven, verbinden en hiren van schaarse doelgroepen. Schaarse talenten worden vaak benaderd voor vacatures waardoor ze bijna niet meer op deze vacatures reageren. Om deze kandidaten wel te werven, hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld die al tot veel successen heeft geleid.

Wij werken altijd op basis van feiten. Zo starten al onze diensten met een marktanalyse voor jouw specifieke doelgroep. Dit geeft inzicht in wie het beste talent voor jouw organisatie is, waar zij zich bevinden en wat zij belangrijk vinden in een baan. Op basis van deze informatie kunnen wij de kandidaten gericht benaderen en bewegen richting jouw organisatie. Omdat elke vacature en doelgroep verschillend is, bieden wij drie gespecialiseerde diensten aan. Zo kunnen wij één vacature vervullen, maar ook een talentpool opbouwen waardoor je altijd toegang hebt tot de beste kandidaten of we kunnen de gehele hr of recruitment afdeling ondersteunen. Klik op onderstaande links om meer te lezen over de mogelijkheden. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een gericht advies.


Vandaag nog op zoek naar de beste kandidaat?
Neem contact met ons op!
T: 020 820 11 43
E: info@dutchwebshark.com

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update over onder andere Data driven sourcing, Talentpools & Candidate Experiences en Job Branding.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.